Bluesmiddag: La Grange

Datum evenement:

17/10/2021

Tijd evenement:

15:00

La Grange

Bluesrockband La Grange werd opgericht in 2005 en heeft tot 2016 met veel succes opgetreden in de Nederlandse bluesscene. Van 2016 tot 2017 heeft de band een time-out ingelast i.v.m. andere projecten!
In 2017 heeft zanger/gitarist Frans Liebregts de band weer nieuw leven ingeblazen en heeft daarbij een drietal nieuwe muzikanten aangetrokken. Inmiddels heeft de band een voortvarende herstart gehad en zijn er vanaf 2018 weer diverse optredens geweest en hebben ze op diverse podia gestaan! Daarnaast hebben zij in 2018 met veel succes een aantal support optredens gedaan met Big Monti Amundson USA, Aynsley Lister band UK en Flavium NL. De recensies en feedback vanuit het publiek zijn overweldigend. La Grange komt dan ook live het best tot zijn recht.
De band bestaat uit frontman Frans Liebregts die met zijn behendig en prachtig solowerk menigeen tot ontroering, verbazing en enthousiasme brengt.
Kaleka Keys op hammond/piano is een jonge getalenteerde muzikant met Afrikaanse roots die in Kenia beroepsmuzikant is geweest en daar op de grotere festivals en clubs heeft gestaan met zijn eigen band.
Giel Samuels op bas die met zijn achtergrond vanuit de soul/funk de band, buiten de bluessound, ook een andere dimensie kan geven.
Marcel Boss op drums die, samen met Giel Samuels, een steady basis neerzet waarop de band kan bouwen. Daarnaast kan hij ook rocken als het moet.
Kortom: La Grange is een band die niet te missen is als je van bluesrock houdt en rechtdoet aan de begrippen melodieus, internationale sound, bluesrock, stevig, gevoelig! That’s LA GRANGE.
Buiten wat eigen werk speelt de band o.a. covers van Walter Trout, Poppa Chuppy, SRV, KWS, Hendrix enz…

 

Event Schedule Details

  • 17/10/2021 15:00 - 19:00
Delen op social media
Toevoegen aan je kalender